pondělí 3. března 2014

Believe (38)

Možná to bude trochu nečekané, ale tahle povídka taky někdy musela skončit, takže minulá kapitola byla poslední a tohle už je jenom takový dodatek, aby vám všechno bylo jasné. Kdyby jste ale měli ještě nějaké další otázky, tak se klidně ptejte.

Frux :)







Paulie x Jake

Ti dva si užili perfektní líbánky i přesto, že jim dělali společnost Niall s Mikem. Stejně po většinu času trávili spolu, takže se s nimi Paulie a Jake viděli naprosto minimálně.  Kluci vyzkoušeli potápění a zkusili za příplatek dobrodružné výlety, z čehož byl Paulie nadšený jako malé dítě. Oba byli vděční Jakeovu otci, že jim dovolenou v karibiku zaplatil.
Ty dva čeká velice slibná společná budoucnost. Ještě aby ne, když už si toho tolik vytrpěli a i po druhé k sobě našli lásku. Je jim souzené být po boku toho druhého a žít šťastný a spokojený život.

Mike x Niall

Po dobu kdy byli v karibiku, tak se Niall držel pouze a jenom u Mika. Vytvořil si k němu postupně silné pouto, které by nezmizelo, i kdyby se sebevíc snažil. Poté, co se společně vrátili domů, tak se Niall nastěhoval k Mikovi. Jinde by mu nemohlo být lépe. Kdo jiný by se taky o toho zuboženého chlapce postaral tak skvěle, jako to svedl Mike?
Niall si zatím nechce přiznat, že se do Mika zamiloval, protože se za tím příliš bojí vyjádřit svoje city a snad se i bojí, i když by ho Mike jistě neodmítl, ale všechno se časem zlepší.
Ti dva jsou pro sebe jako stvoření, protože nacházejí v tom druhém porozumění.

Jakeovi rodiče.

Jakeův otec si se svým synem udržuje dobrý vztah, na rozdíl od jeho matky, která stále trvá na tom, že homosexualita není normální. Nekomunikují spolu a Jakea to celkem mrzí, ale hodlá její přání respektovat. Paulieho se totiž nevzdá, ať se děje co se děje.

Niallův otec.

Otřesného opilce udal Jake policii, která ho zavřela do vězení za týrání syna, domácí násilí a zneužití. Jakeův otec se postaral, aby seděl na hodně dlouho.
Ve věznicí se s ním nikdo nemazlí, takže dostal, co si zasloužil. Shodou náhod sedí ve stejné věznici, jako doktor Rodriguez, který už vlastně není doktorem, protože mu sebrali licenci. Možná by se nějakou náhodou mohlo stát, že doktor Rodriguez dostane chuť zrovna na Niallova otce.





4 komentáře:

  1. Pěkný konec :3 povedl se ti :)
    Yasu

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký závěr ;-) je dobře, že jsi jej přidala, bez něj by to nebylo ono ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. "Se nějakou náhodou mohlo stát.." Krásně jsi to napsala. Spíš bych to viděla na nějakého dozorce, který by jim spravil (vyš*kal) tyhle myšlenky.
    Jsem ráda, že páry jsou spokojené a maj šťastný život plný lásky. :))

    Sall

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konec :'( . Believe jsem měla strašně ráda, ale jak si řekla, někde to skončit muselo. Jinak se ti to strašně povedlo a je to dokonalí příběh. Hrooooozitánsky moc se těšim na tvé další příběhy. Tak snad zase brzy něco napíšeš :-) .
      M.

      Vymazat