sobota 2. února 2013

Žádný další úlet, ale láska


18+




Kopl do sebe, ani nevěděl kolikátý, drink. Joseph mu objednával a on prostě pil, protože chtěl.
Koketně se na něj usmíval. Poznal Josepha dneska v baru, ale už teď mu přišel velmi milý. Byl obyčejný hnědovlásek ničím výjimečný a ti se mu líbili nejvíc. Chtěl se s ním líbat a možná i něco víc.. Tyhle jeho zvrhlé myšlenky posilňoval alkohol v krvi. Nebyl opilý na mol, ale jenom tak do nálady.
Joseph se ke Kevinovi přiklonil a jemně ho kousl do ušního lalůčku. Trošku ho pocumlal a pak se odtáhl.
„Nepůjdeme ke mně?“  Na tváři mu hrál šibalský úsměv. Kevin se jenom zasmál a přikývl.
Pozvání k Josephovi domů? To znělo zajímavě a při té jeho povolné náladě by neodmítl snad žádnou nabídku. Kdyby byl střízlivý, tak s ním asi nejde, ale teď měl v krvi alkohol a to mu dodalo odhodlání.
Seskočil ze stoličky a vydal se východu. Otočil se a viděl, jak Joseph platí taxu za večer. Musela být pořádně tučná.
Zavolali si taxi, které je mělo odvést k Josephovi domů.

Joseph dovedl roztomiloučkého Kevina k sobě do bytu.  Po dlouhé době byl zase v baru a zrovna sbalil tak skvělého kluka.
Nevypil toho tolik jako Kevin, takže už pomalu vystřízlivěl.
Chytil mu ruku a přitočil si ho k sobě. Byli tak nebezpečně blízko u sebe. Vzájemně cítili dech toho druhého na tváři. Joseph se přiklonil jako první, aby si ukradl vášnivé políbení. Kevin chutnal skvěle.
Joseph si nemyslel, že bude na takové zajíčky. Sice byl jenom o pět let starší, ale i tak si k sobě většinou hledal někoho nanejvýš o rok mladšího.
Zajel Kevinovi rukou do vlasů a pevně je chytil.
Když Kevin zabloudil Josephovi rukou pod tričko, tak cítil pod bříšky prstů jeho vypracovaný hrudník, na kterém musel jistě tvrdě pracovat. Joseph začal Kevinovi rozepínat kalhoty.
Ve vlně polibků se přesunuli do kuchyně.
Kalhoty měl napnuté stejně jako Kevin. Sundal mu spodky a vysadil ho na kuchyňskou linku.  Na tu chvíli, kdy rozpojil jejich ústa se najednou cítil prázdný. Proto se k jeho ústům s nadšením vrátil. Jednu ruku měl položenou na jeho zádech a druhou se chopil Kevinova vztyčeného penisu. Obepjal jej prsty a Kevin mu zasténal do úst. Byl tak citlivý jako by to ještě nikdy nedělal. Nenechal ruku jenom tak a začal s ní zlehka pumpovat, přičemž se stále věnoval Kevinovým ústům. Postupně zrychloval tempo, než dovedl Kevina k vrcholu. Jeho semeno vystříklo do Josephovi ruky. Chvíli sebou cukal v doznívajícím orgasmu a pak se napřímil. Kousek od sebe měl kapesníky, tak si otřel ruku od sperma.
Měl v plánu prožít s Kevinem hodně vášnivou noc.
Oběma rukama jej objal a vzal na svou hruď. Kevin mu obtočil nohy kolem pasu a rukou mu vjel do vlasů. Tentokrát se přesunuli do ložnice na velkou postel.
Povalil Kevina pod sebe a začal mu vysvlékat všechno, co měl na sobě dokud nebyl úplně nahý. Sebe z přebytečného oblečení  vysvlékl taky.
Chvilku se líbali, než se Kevin rozhodl, že by chtěl Josephovi taky dopřát slast. Prohodili si pozici, takže Kevin teď byl nahoře. Cestičkou pusinek po hrudi přes bříško se dostal až k Josephovu údu. Olízl jeho špičku a Joseph se proti jeho ústům nedočkavě pohnul. Nenechal ho čekat a celého ho vzal do své pusinky. Pomalu pohyboval hlavou, ale Josephovi se to zdálo málo. Chytil ho za vlasy a začal mu hlavou pohybovat rychleji. Vzrušení mu nedalo a musel. Kevin se skoro dusil, jak se nemohl pořádně nadechnout. Když  Joseph dosáhl orgasmu a vystříkl, tak Kevin všechno spolykal. Úlevně sebou hodil na postel a nadechoval se.
„V pohodě, Keve?“ zeptal se ustaraně. Možná byl neopatrný, ale ten chtíč se nedal zastavit. Ten kluk ho neuvěřitelně přitahoval a on si nemohl pomoct.
„Jo.“ Usmál se poťouchle. Asi byl pořád v náladě, pomyslel si Joseph.
„Takže můžeme pokračovat?“ Ujišťoval se. Na odpověď nečekal a přetočil ho na bříško.
„Jak pokračovat?“ Ozvalo se vyděšeně.
„Ale no tak nedělej. Pořádně tě připravím, tak se neboj.“ Roztáhl mu půlky od sebe a pohled mu padl na Kevinův svraštělý otvůrek. Špičkou jazyka jej olízl a následně vklouzl jazykem dovnitř.
„Uahh.“ Zasténal Kevin.
Joseph si naslinil prsty a prvním do něj proklouzl. Nešlo to příliš snadno, protože stahoval svaly.
„Uvolni se, ať do tebe můžu proniknout.“
„Co-co? Dobře, pokusím se.“ Když se Josephovi povedlo do něj vměstnat dva prsty, tak byl spokojený, že jej Kevin poslechl a uvolnil se. Postupně ho roztahoval dokud v něm nebyly čtyři prsty. To se zdálo jako dostatečné, tak je vytáhl a  přisunul špičku svého penisu k roztaženému otvůrku. Na jeden příraz do něj pronikl. Kevin vykřikl a hlavička mu spadla na polštáře.
„Užiješ si to jako vždycky. Jsem jenom trošku větší no.“ Když se Kevin postavil zpátky na ruce, tak Joseph začal zběsile přirážet. Sem tam narazil na prostatu. Poznal to, protože v ty momenty Kevin sténal ještě hlasitěji. Držel si Kevina za boky a on jen vzdychal dokud oba společně nevyvrcholili.
No nehodlal přestat a celý proces opakoval ještě třikrát, dokud se úplně nevyšťavil. Unaveného polospícího Kevina umyl a uložil do postele vedle sebe. Přehodil přes ně deku a za chvilku už spal.

Kevin se ráno probudil vedle Josepha. Už byl střízlivý a najednou se mu začalo vracet všechno, co se v noci stalo. Zkusil sis stoupnout, aby si došel do koupelny, no nemohl. Zadeček ho bolel tak moc, že si prostě nestoupnul. Zakňučel z bolesti a raději zůstal ležet.
„Dobré ráno, sluníčko.“ Natáhl se Joseph pro polibek, ale zabránil mu v něm Kevinův obličej zkřivený bolestí.
„Asi jsem to včera přehnal, co? Bože omlouvám se, Keve.“ Objal jej.
„To jen… Já byl panic.“ Schoval hlavu, tak aby Joseph neviděl, jak se červená.
„Myslel jsem si to, ale někdy jsi o to přijít musel, nemyslíš?“ Zkusil nějak omluvit své neurvalé chování.
„Jo.“
„Za to, jak jsem ti ublížil se o tebe teď budu celý den starat.“ Usmál se zářivě na Kevina.
„To nemusíš. Asi bych měl domů.“
„Domů? Nelíbím se ti?“ Svěsil Joseph smutně ramena.
„Ale to ne. Líbíš se mi.“ Rychle ho uklidňoval. Ani nevěděl, jak moc se mu líbil.
„Tak zůstaň. Prosím.“
„Dobře, ale chci tu nejhonosnější snídani, jako umíš připravit.“ Řekl nakonec a hlavu si položil na polštář tak, aby mu bylo co nejpohodlněji. Možná by měl zůstat. Třeba to bude hezké.
„Rozkaz.“ Zasalutoval Joseph.
Cestou do kuchyně přemýšlel o tom, co Kevinovi řekl. Bylo to poprvé, co někomu nabídl, aby u něj zůstal.
Možná to nebude jenom úlet.

Žádné komentáře:

Okomentovat