pondělí 23. února 2015

Blind (17)


Dlouho se tady Blind neobjevilo, ale nebojte, i když jsem začala novou kapitolovku, tak na Blind kašlat nehodlám.
Tahle kapitolka má omezení, tak ho prosím dodržujte!

18 +



Matty

Kdyby měl zhodnotit uplynulý týden, tak byl vcelku poklidný. S Patrickem spolu vycházeli a ani jednou se nepohádali, což bral jako pozitivum.
Na hodinách angličtiny o Mattyho Fresh nezavadil ani pohledem. Zřejmě se bál, co by všechno ještě mohl vyzradit. Vyhovoval mu takový přístup a nevznášel tudíž žádné protesty. Měl aspoň čas na psaníčka, která si s Patrickem v lavici posílali.

V pátek večer ho mamka odvezla před dům pana Freshe. Měl opět hlídat malého Dominica, protože manželé vyráželi na večeři a do divadla.
„Miláčku já nechci, aby hlídal našeho chlapečka.“ slyšel za dveřmi Freshe. Nezazvonil a poslouchal, o čem se hádají.
„Proč nechceš, aby ho hlídal? Minule to zvládl skvěle. Dominicovi se líbí.“
„Já vím, ale nemůžeme najít někoho jiného?“
„Takhle rychle už nikoho neseženeme. Měl sis vzpomenout dřív.“
„Já vím, lásko, jenže jsem měl spoustu práce a vypadlo mi to.“
„V tom případě máš smůlu. Matty by tady stejně měl každou chvíli být.“ V ten moment přitiskl prst na zvonek.
Paní Freshová, která stála hned za dveřmi mu s úsměvem otevřela.
„Ahoj.“
„Zdravím vás.“
„Pojď dál a nestůj mezi dveřmi. Dominic právě večeří a dívá se u toho na pohádky. Vykoupala jsem ho už před chvílí. Takže si s ním pak chvíli ještě hraj a nejpozději v devět ho ulož do postýlky. My se vrátíme asi v jedenáct.“
„Dobře, rozumím. Mimochodem vám to moc sluší. Váš muž musí být šťastný, že má tak krásnou ženu.“
Paní Freshová se zasmála.
„Jdi ty lichotníku!“
Matty se pokřiveně usmál na Freshe stojícího kousek dál za svou ženou.
„Pojď lásko, už jdeme. Oni to tady kluci zvládnou.“ Popohnal svou manželku.
„Ještě si skočím nahoru pro náušnice. Úplně jsem na ně zapomněla!“ Zašveholila a vydala se po schodech do ložnice.
„Nějak nechápu jestli jste tedy na chlapečky nebo na holčičky? Nebo máte radši obojí?“
„Nech toho!“ sykl Fresh.
„Já přece nic nedělám. Pouze vám kladu otázky a potěšilo by mě, kdybyste odpovídal. Jinak by se vaše žena..“
„Mojí manželce nic říkat nebudeš, slyšíš?! Nesmí se dozvědět, že.. zničilo by ji to.“ Zatvářil se smutně. Matty mu ale jeho přetvářku nežral.
„V tom případě nechte Patricka na pokoji!“
„Já ho chtěl nechat na pokoji, proto jsem se s ním taky rozešel. Nemůžu za to, že zamnou přišel a prosil mě, abychom spolu zase spali.“
„Cože?“
„To ti tvůj kamarádíček neřekl? Zvláštní nemyslíš?“ Zašklebil se Fresh. „Nechce žádný vztah jako předtím. Jde mu čistě jen o sex, jako by snad chtěl na někoho zapomenout…“
„Už jdu!“ Křikla paní Freshová ze schodů.
Mattymu vyschlo v ústech, takže se ani nerozloučil, když Freshovi odcházeli.
Nějak předpokládal, že Fresh se Patrickovi zase ozval, a proto se spolu scházejí. Nenapadla ho možnost..Tak on za ním sám přišel a prosil ho o občasné píchání? O co Patrickovi kurva šlo?
Matty odsunul myšlenky stranou a vydal se do kuchyně za malým Dominicem, který měl večeři všude okolo místo toho, aby ji jedl.

Patrick

Matty napsal Patrickovi smsku, že se ještě po hlídání staví, což Patricka trochu překvapilo. Co asi mohl potřebovat takhle pozdě? Patrick z toho byl celý nesvůj, a tak nešel spát, i když byl velmi unavený.
Pustil si film a zalehl do postele. Doma dneska nikdo nebyl. Rodiče odjeli na víkend k babičce, a tak měl celý dům jen pro sebe. Člověk by si řekl, že puberťák jako on bude mít v plánu uspořádat párty, ale Patrick byl bez nálady, takže se do podnikání nějakého večírku nepouštěl.
Ve čtvrt na dvanáct se ozval ode dveří zvonek.
Patrick hbitě seběhl dolů. Na sobě měl pouze pyžamové kalhoty, ale říkal si, že na tom nezáleží, protože Matty už ho takhle kolikrát viděl.
Otevřel dveře a skoro na prahu stál Matty, takže mu téměř vpadl do náruče.
„Promiň..“ omluvil se kudrnatý chlapec.
„V pořádku. Pojď dál.“ vyzval Mattyho. Zamkl za ním dveře a otočil se. „Co se děje, že sem takhle..“ Nestihl ani domluvit, protože Matty přistoupil blíž. Postavil se na špičky a Patrickovi bylo jasné k čemu se schyluje. Musí uhnout. Musí uhnout. Opakoval si stále v duchu, jenže se nedokázal přemluvit, a tak nechal Mattyho, aby ho líbal.
Tak ho vykolejil, že nebyl schopen nic říct.
Sakra potřeboval se sesbírat!
„Matty..Matty..“ mumlal skrze polibky, které se ve vlně chrlily jeden za druhým. Snažil se upoutat chlapcovu pozornost.
„Tvoji rodiče odjeli že?“ Odtáhl se.
„Jo jsem tu sám, ale co to kruci vyvádíš?“ Matty natáhl ruku a pohladil Patricka po tváři.
„Neptej se.“

Matty

Setkali se spolu pohledem. V Patrickových očích se zračil nesouhlas smíšený s touhou. Bylo ale jasné, který pocit vyhrává. Samozřejmě, že touha.
Bez rozmyslu vykročil po schodech směrem do Patrickova pokoje. Doufal, že ten moula jej bude následovat.
Jakmile dorazil do ložnice, svlékl si mikinu i tričko. Nebude na sobě potřebovat dvě vrstvy oblečení s tím, co hodlal dělat.
Mezitím přišel Patrick a zíral na Mattyho holou hruď, která nebyla vypracovaná, neboť ho pokrývala jen kost a kůže. S tím, jakého vzrůstu dosáhl se k němu postava hodila celkem přiměřeně.
„Pojď sem.“ Vyzval ho.
Patrick se odhodlal k dvěma váhavým krokům.
„Posaď se na postel.“ Přikazoval mu dál. Chlapec nic nenamítal, a tak se mu uvelebil na klíně.  Vjel mu rukou do hebkých blonďatých vlasů a znovu ho začal vášnivě líbat. Jazykem prozkoumával jeho ústa a vychutnával si vteřinu po vteřině. Pociťoval ohromnou rozkoš, když seděl na člověku, kterého tak miloval a ještě víc jej těšilo, že přirození, které se ukrývalo v Patrickových teplákách stoupalo nahoru. Samozřejmě tomu trochu pomáhal fakt, že pohyboval zadečkem ze strany na stranu, aby jej rychleji vyburcoval. Uvědomoval si, jak zákeřně si počíná, ale na tom nezáleželo.
Tak moc Patricka chtěl a tak moc po něm toužil, že to co prováděli by nezastavilo snad ani tornádo, které by se náhodou kolem prohnalo.
Ocital se v jiném světě a myšlenkami byl jen a jen u Patricka.
Patrick

Nehodlal nechat všechno na Mattym. Vyzvedl ho ze svého klína a položil do ustlané postele. Svým velkým tělem na něj nalehl a znovu spojil jejich rty.
Cítil, že není sám, kdo se vzrušil. Vyhledal Mattyho ruce, aby si s ním propletl prsty, a poté silně zatlačil spletence do matračky. I kdyby chtěl, tak teď už neměl šanci utéct, jelikož on přebral veškerou nadvládu nad jeho tělem.
Chlapec pod ním však utéct nehodlal, neboť toužil po ukojení.
Patrick se přesunul z jemně opuchlých rtů na krk. Vsál do úst kůži a jemně kousal. Ihned poznal, podle toho, jak se k němu vypínal celým tělem, že narazil na správné místečko.
Matty hlasitě vzdychl, což ho akorát víc vyhecovalo. Stáhl mu kalhoty z boků a šmejdil rukou až pod trenky, kde našel, co hledal.
Obepjal prsty jeho penis a začal pumpovat rukou nahoru a dolů. Pomalu se ústy přesouval po hrudi dolů, až se ocitl u podbřišku. Matty se očekáváním zachvěl, což Patricka donutilo k úsměvu.
Následně olízl špičkou jazyka jeho úd.
„Nepřestávej.“ Hodlal vyhovět prosbě, a tak pomalu kouřil Mattyho péro. Pravidelné pohyby dováděly Mattyho k tomu, že vzdychal stále častěji, až nakonec vyjekl slastí a udělal se mu do pusy.
Ještě chvílí sebou jeho tělo škubalo, jak se vzpamatovávalo z orgasmu. Pak ty pohyby ustaly a Matty zůstal nehnutě ležet.
 „Líbilo?“ Usmál se Patrick.
„Ano. Teď já.“ Chtěl se zvednout, ale Patrick ho zarazil.
„Nemusíš to dělat.“
„Vždyť..to není fér.“
„To je mi fuk. Půjdu si dát studenou sprchu. Počkej tady.“

Matty

Zmatený zůstal na posteli sedět sám. Co to u všech svatých mělo být? Proč nechtěl, aby mu to oplatil? Skutečně mu nebyl dost dobrý na vztah?
Aby si to v hlavě trochu shrnul…
Patrick miloval někoho jiného. Spal s učitelem angličtiny, aby zapomněl na toho koho miluje. Právě se mezi nimi dvěma odehrál velmi intenzivní sexuální zážitek, ale jinak byly pouze nejlepšími přáteli.
Tak na tohle už vážně neměl sílu.
Oblékl se a bez rozloučení odcházel domů.









2 komentáře:

  1. Fíííha. Tak to bede ještě zajímavé. Jsem zvědavá, jak Patrik zareaguje, když bude Matty pryč. Už se nemůžu dočkat dalšího dílku Blind.
    M.

    OdpovědětVymazat
  2. hele, cos jim to zas provedla...jak jako že odešel...tohle chce pokračování o to rychle, už aby byla ta neděle :-)

    OdpovědětVymazat