úterý 24. září 2013

Mafie (23)

Popravdě vůbec nevím, co si o téhle kapitole myslet. Netuším, jaká se vám bude zdát. Má dvě strany přesně. Na delší povídky já teď prostě nemám čas, tak snad vám budou stačit kratší kapitoly. Myslím, že je to pořád lepší, jak nic.
Kapitola není opravená a nedívejte se prosím kdy byla ta předchozí. Stydím se za tebe, že jste tak dlouho museli čekat na pokračování..

Věnování: Annie, která se po mafii ptala. Myslím, že tady není o nic lepší konec než u té 22 :P

Frux :)





Noah se zkušeně přisál na Carterovi drsné rty a ihned vklouzl jazykem do jeho úst, protože Carter byl tak překvapený, že si ani neuvědomil, co se vlastně právě dělo a tak nezarazil Noahovo počínání. Jenom zkoprněle stál a nechal se laskat, jenomže po chvilce mu začalo docházet, že kluk, který jej líbá není jeho láska Gabriel. Jeho miláček líbal totiž úplně jinak. Roztomile, nevinně, nezkušeně, ale hezky..
Chtěl se odtáhnout, ale Noah ho chytil za tričko a přitáhl zpátky k sobě. Netušil, kde se v tom hubeném klukovi vzala najednou taková síla, ale zřejmě to bylo nějakou náhlou touhou, kterou k němu musel cítit. Jinak si to nedokázal vysvětlit.
Gabriel v koupelně dodělal Carterovu rozdělanou práci. Představoval si místo svojí ruky tu jeho a během chvilky se udělal. Jenom z pomyšlení na něj se mu dokázal znovu postavit...
Gabriel si plánoval večer, kdy si všechno, co nestihli vybere s pořádnými úroky. Hezky v posteli.. Jenom oni dva a jejich nahá těla zaplétajíc se do sebe. Taková hezká představa, o které snil, když se vracel zpátky za ním, ale v momentě kdy vstoupil do místnosti, tak se veškeré hezké představy rozpadly na kousky.
„Jsem zpát-“ Ani nemohl doříct slovo, které načal. Carter a ten uklízeč stáli uprostřed obýváku a líbali se. Ten hajzl měl jazyk v krku jeho přítele.
Ex přítele.
Carter jakmile uslyšel Gabrielův hlas, tak odstrčil vší silou Noaha a nadechl se. Otočil se na Gabriela, aby řekl něco na svou obhajobu jako že to tak nebylo, ale neměl ani několik vteřin na vyslovení se. Naskytl se mu pouze pohled na Gabrielovi oči zalité slzami..a pak.. Gabriel se rozběhl pryč.
Carter se popadl za hlavu a zaklel.
„Do prdele!“ Tohle se nemělo stát. Neměl vůbec dovolit tomu klukovi, aby se svými rty dotýkal těch jeho. Patřily přece jenom Gabymu.. Nechápal sám sebe.
„Běž pro něj a řekni mu, ať se klidně přidá.“ Rozesmál se Noah. Ten bastard. Ani náhodou už mu nepřipadal nijak roztomilý.. Styděl se, že si to myslel.
„Táhni pryč, idiote!“ Obořil se na kluka Carter. Chtěl mu vrazit jednu přímo do nosu, ale asi by měl uhodit spíš sebe, než jeho.
„Proč? Mohlo by to být zábavné, nemyslíš?“ Olízl si rty.
„Ne, nemyslím a teď vypadni! Už tady nepracuješ!“ Dal mu padáka a rozběhl se ven hledat Gabriela. Nemohl přece utéct nikam daleko.
Vyletěl před dům.  Rozhlédl se vlevo, ale tam šla jenom nějaká paní se svým psem. Natočil hlavu napravo a nedaleko uviděl běžet Gabriela. Musel uznat, že neutíkal zrovna pomalu. Rozběhl se rychle za ním, aby jej dohnal. Musel napravit svou stupidní chybu. Doufal, že se mu ji podaří napravit.
Gabriel běžel..Chtěl utéct někam hodně daleko od Gabriela. Po pláži na písku se mu ale utíkalo špatně. Asi po tři sta metrech to vzdal. Padl na kolena do písku. Složil si hlavu do dlaní a plakal. Pořád se nořily nové a nové slzy z jeho očí jako by nikdy neměly přestat téct.
Zrovna od Cartera takovou věc nečekal. Už vůbec ne tady, kde nikoho neznali. Myslel, že jej bude mít jenom pro sebe. Napořád. Riskoval tak moc, aby ho zachránil a Carter si toho vůbec nevážil…Dělal to snad celou dobu jenom proto, aby ho dostal do bezpečí pryč od mafie a od policie? Předstíral svou lásku k němu?  Teď si nebyl jistý, jak vlastně všechno bylo..
Carter viděl, že Gabriel zastavil a klesl na kolena. Zpomalil své tempo a šel svižným rychlým krokem. Potichu si přiklekl na písečnou pláž a obtočil své paže kolem Gabrielova třesoucího se těla.
„Neplač, lásko moje.“ Zašeptal mu Carter do ouška.
Gabriel jakmile uslyšel jeho hlas, tak se snažil vymanit z JEHO objetí, ale Carter mu to nepovolil. Byl až příliš slabý a bezmocný, aby se mohl bránit, a proto se prostě nebránil. Uvolnil své tělo a nechal volně téct slzy.
Carter se posadil do písku a přitáhl si toho maličkého k sobě blíž.
„Mrzí mě to.“ Pohled na Gabrielovy slzy a ten pocit, že je způsobil on.. Bolelo to. Byl sobec, že právě myslel jen na sebe. Gabriela to jistě bolelo více.

Noah zůstal sám v domku na pláži.
Zakroutil hlavou nad Carterem. Když se dozvěděl o tom, že domek na pláži koupili dva homosexuálové, tak doufal, že se konečně trochu pobaví, a proto odpověděl na inzerát uklízeče, kterého oni hledali. Těšil se jako dítě na vánoce, že si konečně po dlouhé době pohraje. Všichni gayové, co tady bydleli, tak už znal. Někdo nový..líbilo se mu zkoušet nové věci, jenomže tohle se moc nevyvedlo, protože ti dva se skutečně milovali.
Byl asi trochu škodolibý, když se Carterovi tak hrubě vysmíval.
Povzdechl si. Kristě teď to musel napravit. Nebyl zlý.. jenom toužil po pobavení.
Vyšel před dům a uviděl dvě osoby hodně vzdálené. Určitě to byli oni dva.
Zabořil ruce do kapes a rozešel se za nimi.
Snad Gabriel Carterovi odpustí, když mu vysvětlí, jak vše bylo. Carter byl další pouhá oběť, ale tentokrát to bylo jiné. Neviděl žádnou tak silnou osobnost, jakou byl Carter, aby měl pro někoho takovou slabost, a proto kráčel k těm dvěma s vysvětlením.
Láska je mocná.

2 komentáře:

  1. Mám takovou radost, že jsi něco napsala! :))
    Pěknej dílek. Doufám, že to Gabi pochopí. Carter ho opravdu miluje a byla by škoda, kdyby mu neodpustil. :))

    S.

    OdpovědětVymazat
  2. Widlicka
    Carter je fakt pako, že se nechal tak snadno stáhnout... měl by se pokusit mu to vysvětlit ;-) chuďátko Gabriel

    OdpovědětVymazat