pátek 5. dubna 2013

Náhlé vzplanutí


Tohle je blog s čistě yaoi povídkami, protože vy víte, že ani nic jiného nepíšu, ale tahle povídka je hetero.
Nepatří mě, ale napsala ji jedna moje hodně dobrá kamarádka ANET :) Nikdy jsem na svém blogu, ani na předchozím a vlastně na žádném nezveřejnila cizí povídku, tak si ji přečtěte, i když není ode mě a zanechte komentář. Moc by to mě i ji potěšilo :) Děkuju vám.
Btw. Ještě večer se pokusím hodit sem Believe, když se mi povede jej sepsat. :) Budu se snažit.


18+ 







Přišla domů, v rukou táhla tašku s nákupem. Nohou zavřela dveře a okamžitě se k ní hrnul, v plné rychlosti rozběhlý, pes. Přivítal ji spokojeným štěkotem a ňufáním. Shýbla se, aby ho alespoň pohladila.
Odložila nákup na stůl v kuchyni, převlékla se do domácího, pustila si v televizi hudební kanál a rozhodla se pro uvaření lasagní na večeři pro sebe a pro svého spolubydlícího, kamaráda. Ten se vrátí za necelou hodinu z posilovny.
Začala restovat mleté maso a postupně přidávala potřebné přísady, pepř, sůl, provensálské koření, trošku chilli, ona i on mají rádi pikantnější jídla, teď rajčatový protlak a už vše skládala pečlivě do zapékací mísy. Zpívala si u toho top desítku MTV a nádherně stíhala.
Ano, Richard už je doma, poznala to podle zachrastění klíčů v zámku a jeho volání „ahoj princezno, teda tady to ale voní“
Šel si do ložnice pro jiné oblečení a zalezl do koupelny, do sprchy.
Alison mezitím dopekla těstoviny, vytáhla je z trouby a posypala sýrem. Musela se pochválit, vypadaly skvěle, jen aby tak i chutnaly.
Richard vylezl z koupelny. Nyní byla na řadě Al. Vzala si jen kraťásky a tílko, přece jen v domě teď bylo dost teplo.
„Richie?“ Na stole jsou lasagně,tak si naber a najez se jestli chceš, ano?“ Pronášela, když se potajmu plížila zpět do kuchyně, aby viděla, co tam Richie dělá. Samozřejmě, že uždiboval sýr z vrchu!
„Ehm ehm..mladý pane, ty těstoviny jsou k jídlu, pokud byste to nevěděl.“ v žertu kárala provinilce, který se na ni teď rošťácky zazubil a jen broukl. „Počkám na vás slečno.“
„Dobře.“ Utrousila Al a odcházela do sprchy, když zavřela dveře koupelny, obklopila ji vůně pánského sprchového mýdla. Usmála se. Tato vůně se jí líbila.
Vlezla do vytoužené sprchy, namydlila se, oholila si nohy s myšlenkou na zítřejší tělocvik a umyla si blond vlasy.
Vystoupila ze sprchy, zabalila se do osušky a ručníkem si vysoušela vlasy, úplně se jí to nepodařilo, ale hlavně, že už nejsou tolik mokré. Otřela se do sucha, natřela se hydratačním krémem a soukala se do pohodlných , přesto obtáhlých, kraťásků, podprsenky a bílého tílka.
Vyšla z koupelny a rovnou zamířila do kuchyně. Richie tam byl v rozdrbaných džínách a obtáhlém černém vasilu, pod kterým se rýsovalo jeho vypracované tělo. Seděl na lince a škádlil malého psíka špičkou nohy.
Vešla do dveří kuchyně, opřela se o rám dveří loktem a napomínavě zamlaskala.
Zvedl k ní oči..a zůstal civět. Takhle se před ním ještě nikdy neukázala.
Popošla až ke stolu, cítila jeho pohled na sobě. Pohlédla na něj.
„Copak koukáš? Nemáš hlad?“
„Mám hlad, ale ne na lasagně.“ Nahodila zklamaný pohled, samozřejmě věděla, na co Richie naráží, ale byla odhodlaná ještě chvilku hrát tuto nevinnou slovní hříčku.
„A na co máš hlad?“ Zatvářila se smutně, přesto si Richie všiml blýsknutí touhy v jejích očích. Teď, když nechal psa psem a věnoval pozornost jí, si konečně uvědomila, jak moc po něm touží. Stačí jeden jeho pohled temných očí. Chce se ho dotýkat. Do teď se spolu dotýkali jen tak nevýznamně, teď ho chtěla mít blízko svého těla..blízko..až nejblíže, co to jde. Opravdu se mu toužila dát? Ona?? Nic v tuto chvíli nechtěla víc, než okusit…ten pocit mít ho v sobě.
Opřela se o stůl po jeho vzoru, jen zkřížila nohy a jednu jemně pokrčila, viděla jeho pohled směrující k nim.
„Tak co budeš papat, když ne lasagně?“ Zeptala se s nevinností v hlase Al.
„Tebe.“ řekl prostě. Udělal jeden krok a chtivě se po ní natáhl. Přitáhl si ji k sobě a vzápětí se vrhl na její ústa. Poté se jemně odtáhl, podíval do očí a když v nich viděl souhlas, byl spokojený. Věnoval jí další vášnivý polibek. Bleskurychle se od něj odtrhla a odstrčila ho.
Znovu se koukal na Al, co má v úmyslu. Sama se k němu přitiskla, celou ji pohltila touha. Strčila mu nohu mezi nohy a tiskla se k jeho bříšku a klín. Pomalým, táhlým pohybem se natahovala pro další polibky.
Rukou nenápadně nahmatala rostoucí bouli v kalhotách. Slyšela jeho prudký nádech, při tomto pohybu se třela o jeho rozkrok a to dělalo své. Usmála se, byla šťastná, že i jeho jejich počínání nenechává chladným. Líbilo se jí to, proto tento pohyb několikrát zopakovala.
„Mučednice.“ Vydechl jenom tiše z úst. Opět se pousmála, prsty mu propletla do vlasů a cítila, jak se jeho ruce nenápadně sunou stále níž a jimi znenadání stiskne její zadek.
Vysvlékla mu tílko, následovalo to její a vzájemně se kochali pohledem na odhalenou hruď toho druhého. Ona obdivovala jeho vypracovanou a opálenou, pevnou hruď, on hýčkal pohledem její ani velká ani malá prsa, ukrytá v košíčcích červené podprsenky, dále sjížděl pohledem její krk, hrudní kost, ramena…Později mu pohled přestal stačit a všechna ta místa zahrnul polibky. Držela ho kolem krku a zavírala oči blahem a rozkoší.
Vyměnili si pozice. Nyní ona seděla na lince a on byl vklíněný mezi jejíma nohama, kterýma ho objala kolem boků, takže byl na ní přitisknutý ještě víc. Cítila jeho rostoucí touhu, jak jí tlačí v podbřišku. Byla na sebe hrdá, že ho dokázala vzrušit, zároveň ten tlak v jeho kalhotách vzrušoval i ji.
Začala mu prsty rozepínat knoflíky kalhot, rozepnula zip a pomalu mu kalhoty stahovala z boků, až padly ke kotníkům. Vystoupil z nich a stejně tak se dobýval do jejích kraťásků. Zbavil se jich a sám tam stál jen v boxerkách.
Vzal ji pod stehny a s úsmyslem ji odnést do ložnice si ji vzal do náruče. Ona do ložnice jít nechtěla, zatáhla ho k pohovce, tam do něj strčila, že spadl na pohovku… přistoupila k němu a obkročmo si na něj sedla, nebezpečně blízko k jeho rozkroku. Musel z toho doslova šílet.
Shýbla se a začala ho líbat po ostře řezané čelisti, krku a pokračovala po hrudníku dolů až k místu, kde začínala cestička jemných chloupků.
Zastavil ji a přetočil pod sebe. Ruce jí chytil nad hlavou alíbal ji na ušní lalůčky, krk..Druhou rukou ji jemným pohybem sundal podprsenku. Zrozpačitěla… Styděla se. Viděl to v jejích, nyní vystrašených, očích. Snad proto jí zašeptal: „Šššš princezno, jsi překrásná“ a začal ji líbat na právě odhalená místa. Chtěla se ho dotýkat, ale nemohla, držel její ruce pevně.
Když nemohla rukama, ovinula jej alespoň nohama a opět cítila tlak na podbřišku. Zavzdychala, chtěla ho. Vdechovala jeho úžasnou vůni. Směs mýdla a vůně jeho samého.
Konečně pustil její ruce, využila toho a zkoušela mu stáhnout poslední kus jeho oblečení, opět ji však s pousmáním zastavil.
„Trpělivost princezno“ a natáhl se do poličky vedle pohovky pro balíček kondomů.
Nyní jí přejížděl po stehnech, až k lemu jejích kalhotek, podíval se na ni, kývnutím mu dala souhlas. Stáhl jí je, pomohla mu nadzvednutím boků. Líbilo se mu, jak je vzrušená. Hned poté si stahoval boxerky a zuby otevíral igelit kondomu. Opět byla trošku vystrašená, v rozpacích, když viděla, co boxerky odhalily za jeho chloubu.
Pečlivě si nasadil kondom a všiml si jejího pohledu, hned ji začal utěšovat.
„Neboj se, zlatíčko. Přizpůsobíš se.“ Trochu se tím uklidnila. Nalehl nad ni, podíval se jí do očí a pronesl: „Vždy můžeš říct dost a přestanu, ano?“
„Ano.“ Odvětila tiše, ale pevně. Políbil ji a vklínil se mezi její stehna a pomalu do ní pronikal. Byl něžný, trpělivý. Al se trhavě nadechla, překvapil ji ten…úžasný pocit plnosti a skoro to ani nebolelo.
„Jsi v pořádku?“  ujišťoval se Richie, nerad by jí ublížil.
„Ano, nepřestávej prosím.“ Vydechla Al. Ulevilo se mu nad její odpovědí, kdyby nechtěla pokračovat, tak by samozřejmě ihned přestal, ale tolik po ní toužil…byl šťastný, že jí neublížil.
Začal se zvolna pohybovat, nejdřív pomalu, jemně. Postupně zrychloval a jeho přírazy byly intenzivnější. Alison se tomu poddávala, vychutnávala si tu něhu a rozkoš, když začal být smyslnější, ovinula ho nohama kolem boků, tím ho do sebe pustila ještě hlouběji a začala být hladová. Jeho temto a intenzita jeho pohybů jí přestávala stačit, chtěla víc. Zasténala a on jako by jí četl myšlenky. Najednou byl prudký, jeho přírazy tvrdší a jí se to překvapivě líbilo. Poddávala se mu, vlnila pod ním v rozkoši, držel ho za svalnaté paže a hýbala se s ním v jím určeném tempu. Líbila se jí její podřízenost, cítila přirozený respekt k tomu muži nad ní, byla oproti němu drobounká. Líbila se jí jeho nadvláda Pociťovala, že se blíži k vrcholu, vynášel ji výš a výš. Nad okraj propasti. Jeden..poslední..příraz a shodil ji přes okraj. Svíjela se ve vlnách vrcholu. Padala tou propastí a on hned za ní. Zhroutil se na ni. A společně si užívali ten pocit blaženosti.
Ležel na ní, ona ho hladila po krku, zádech, hrála si s jeho vlasy.
Hýčkala toho chlapce, ze kterého měla a dosud má neskutečný respekt toho koho považuje za svého pána. V jehož náručí se cítí nejbezpečněji a kterému nedokáže odporovat. Leželi tam asi další půl hodiny v objetí, líbali se a hladili. Po té se šli společně osprchovat. Jeden druhého operovával a ona jihla pod jeho rukama. Osušili se a šli se konečně najíst. Lasagně byly vynikající. Po se šli ruku v ruce projít ztemnělými ulicemi města. nelitovala toho, co mu dovolila. Alison byla šťastná a v Richardovi měla a má neskutečnou podporu.

7 komentářů:

  1. Nyuuu... jako yaoistka se v hetero věcech moc nevyžívám... už jen proto, že je mohu sama provádět a proto to nemusím ještě číst....
    Ale na druhou stranu, tohle se četlo moc pěkně... bylo to miloučké, žádné zbytečné filozofování... prostě příjemná oddechovka...
    A i samotný akt byl pěkně popsaný, žádné nudné či příliš klišé fráze a taky jsem ráda za romantiku, té není nikdy dost... Sice to bylo pěkně ukončeno a žádné pokráčko to nepotřebuje ale kdyby se kamarádka pro něco rozhodla, tak si to ráda přečtu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju hetero povídky. Možná je divný, že to píšu zrovna na yaoi blogu, jenže je to tak. Miluju hetero povídky i yaoi. Je fajn přečíst si jednou nějaký hetero. A tahle povídka byla nádherná. Moc se povedla. Navíc se ti povedlo docílit toho, že mám hlad a to se jen tak někomu nepovede. Rozhodně piš dál :) Máš to krásný. A jméno Alison - dokonalost sama. Miluju tohle jméno ♥ těším se na něco dalšího od tebe :*

    OdpovědětVymazat
  3. Bez mučení přiznávám, že jsem druhou polovinu povídku přeskočia. Vždycky jsem si přečetla jen jedno slovo a jelikož celá druhá polovina bylo o sexu, tak jsem pak už jen přečetla pár posledních řádků.
    Ta první polovina ale byla moc hezká :) Jen nejsem zvyklá číst hetero. Když jsem nahoře uviděla +18, přemýšlela jsem, jestli se do toho mám vůbec pustit. Ale udělala jsem to.. Je to moc hezky napsané, ale... myslím, že tahle povídka je pro trochu jiný okruh čtenářl, než jsou yaoistky :)
    Což ale neznamená, že některým z nás se to nemusí líbit.

    OdpovědětVymazat
  4. :) Hezký.. musím říct, že se to četlo fakt dobře.. bylo to jednoduchý..žádný záludnosti ani komplikace.. a přesto se to četlo hezky..:) kdyby se ANET rozhodla pro pokračko nebyla bych proti..

    OdpovědětVymazat
  5. I napriek tomu, že sa jedná o hetero poviedku, sa mi páčila. Mám rada hetero poviedky. Páčilo sa mi, že medzi Alison a Richardom nešlo len o uspokojenie chtíču. Ich milovanie bolo plné nielen vášne, ale aj lásky, nehy a dôvery. Ich vzťah sa týmto iba posilnil a utužil. Píšeš naozaj pútavo a zaujímavo. Myslím si, že by bola škoda keby v tom nepokračovala. Prajem veľa šťastia a mnoho nápadov na ďalšie úžasné poviedky :)

    Catulus

    OdpovědětVymazat
  6. Ňuňo, to je vážně skvělá povídka:) Já nemám slov. Vážně se to báječně čte. Kdybys to nenapsala ty, tak si asi hetero ani nepřečtu, ale pořád to má nějaké svoje kouzlo:) Jak říkaly už holky přede mnou, tak rozhodně nepřestávej psát. Říkala jsem ti to už milionkrát, i když není nápad, tak tobě se chuť do psaní vrátí stejně jako mě :)
    Richard se mi hrozně líbil, protože se o Alison staral, zajímal...taková ta správná romantika no..Hold umíš psát, broučku :-*
    Krásná povídka,tak jako všechny tvoje <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fruxane..děkuju..:))* byla jsem překvapená že hetero povídka bude mít nějaký ohlas..:)
      Doufám,že tenhle komentář zveřejníš a já můžu poděkovat všem co sem hodili názor. O to mi šlo,chtěla jsem vědět co na to lidi řeknou tak moc děkuju..:DDD
      Anetka..:))

      Vymazat