čtvrtek 7. března 2013

Tábor nebo noční můra? (26)


No asi si dám zase menší proslov před tím, než vás pustím ke čtení.
Tohle je předposlední kapitola. Bude ještě 27 + epilog. A pak konec. :) Už to mám zhruba napsané, ale vůbec se mi nechce do přepisování a upravování.. O víkendu mít čas nebudu, protože se celý budu akorát tak učit. Nevím zda mám ještě něco napsaného..

Beta: Teru <33

Věnování: Katy-chan

Varování: 18+ (po dlouhé době xD)






Kapitola XXVI.- Všechno je jednou poprvé

„Zvládl jsi to skvěle.“ Chválí mě stále Adam. Jsem z toho docela rozpačitý.
„Zase tolik jsem toho neřekl.“ A je to pravda. Nevím, proč na mě Adamův otec zničehonic dal.
„Díky tobě, se nikomu nic nestane.“ Obejme mě Adam. Položím si hlavu pod jeho rameno. Najednou si nepřijdu jako vrah. Teda..pořád si myslím, že to, jak jsem je zabil, bylo hrozně zlé, ale na druhou stranu jsem teď udělal něco dobrého. Až se uvidím se všemocnou, tak si s ním musím domluvit pár sezení.
 „Díky tobě, se nikomu nic nestane.“ Zopakuje a znovu mě obejme Adam. Ulevilo se mi. Jeden hodně velký problém spadl z mých beder. Zbývá už jenom naučit se ovládat svou moc, abych nezabíjel lidi okolo, a všechno bude v pořádku. Sice mě trochu trápí rodiče, ale teď na ně nemyslím. Mám Adama. Není jako oni. On mě neopustí.
„To je dobře.“ Zavřu oči.
„Jestli chceš, tak si skoč do sprchy. Já se jenom zajdu na něco zeptat Ronalda. Nevadí ti to, broučku?“ Ujišťuje se. Jde na něm vidět, jak nechce ani na chvíli odejít. Nehodlám ho u sebe ovšem držet pořád v těsné blízkosti. Samozřejmě by mi to nevadilo, když ho miluji, tak bych ho chtěl mít u sebe pořád, ale přece jenom jsou chvilky, kdy každý z nás musí něco řešit.
„Ne, jenom běž. Dám si dlouhou horkou sprchu. Tu jsem neměl ani nepamatuju.“ Usměji se na Adama.
„Dobře. Nebudu pryč dlouho, protože jsem slíbil, že tě nebudu nechávat samotného.“ Pustí mě a jde z pokoje pryč.
Já zamířím do koupelny, kde ze sebe shodím všechno oblečení a kopnu ho do kouta. Uklidím to potom. Teď už se nemůžu dočkat té horké sprchy. Vlezu si do velice prostorného sprchového kouta. Pustím si na sebe vodu. Takový příjemný pocit, když mě voda smáčí. Mohl bych ve sprše trávit hodiny..
Umyji si vlasy, spláchnu z nich šampón a ještě chvíli jenom tak stojím, i když nemám puštěnou vodu. Kapičky, které mám po celém těle, stékají svisle dolů.
Vezmu ručník a utřu se do sucha. Snažím se vysušit si vlasy úplně, ale stejně zůstanou ještě vlhké.
Vyjdu z koupelny a uvidím Adama. Vrátil se docela rychle zpátky. Čekal jsem, že se bude s Ronaldem vybavovat minimálně dvě hodiny.
„No, byl jsi tam opravdu hodnou chvíli. Už jsem myslel, že jsi se utopil.“
„Jsem rád ve sprše, a jak bych se tam proboha mohl utopit, když je to sprchový kout?.“ Protočím oči.
„Já nevím u tebe je možné všechno.“
„Haha.“ Povím sarkasticky.
„Pojď ke mně zlato.“ Vyzve mne Adam.
„Jo. Jenom si na sebe ještě něco hodím.“ Jsou na mě akorát trenky. Samozřejmě, že se před Adamem nestydím, ale nechci tady chodit jenom tak nalehko, kdyby náhodou někdo přišel.
„To nebude třeba.“ řekne Adam. Podívám se na něj tázavě.
„Tak pojď ke mně, prosím.“ Zaprosí znovu. Rozejdu se tedy za Adamem, který sedí na své posteli. Rozpřáhne ruce a já se mu posadím na klín.
„Adame, co máš v plánu?“ Prozkoumávám jeho tvář. Není v ní nic, co by mi cokoliv prozradilo. Vidím mu v očích jenom oddanou lásku, kterou ke mně cítí.
„Něco moc pěkného. Když někoho miluješ, a já tě miluju, tak by to mělo být se vším všudy. Možná je na to brzy, ale chtěl bych se s tebou milovat.“ Promlouvá ke mně a přitom drží moji tvář v dlaních.
„Adame, já bych moc rád, ale nikdy jsem s nikým..“ Uhnu pohledem před jeho očima. Asi jsem tady já tím nezkušeným.
„Nikdy?“ Udiví se Adam.
„Ne.“ Potvrdím mu.
„Ach lásko, promiň. Kdybych to věděl, tak na to nepůjdu..“
„To je dobrý.“ Usměji se.
„Nebudeme spolu spát, dokud nebudeš chtít, broučku.“
„Ale já chci.“ Rozhodnu se najednou. Třeba už je na čase, abych do toho konečně šel. Všichni říkají, jak je to skvělé a jak by to chtěli dělat pořád. Já po tom netoužím, ale to je asi proto, že jsem sex ještě nezkusil.
„Opravdu? Neděláš to jenom kvůli mně, že ne?“
„Ne.“ Plácnu ho po rameni.
„Znamenáš pro mě neskutečně moc a já udělám dneska všechno proto, aby se ti to líbilo.“ Dá mi pusu.
„Dobře.“ Souhlasím. Věřím v to. Adam se bude snažit dělat mi moje poprvé, co nejkrásnější. Je ke mně prostě takový a já si nemůžu stěžovat. Kdo by si nepřál takového přítele?
Adam se nejprve začne věnovat mým ústům. Taková ta menší předehra, kdy se snaží rozdmýchat mé touhy. Sedím stále na jeho klíně, kde mi je neskutečně pohodlně. To jak mě objímá svými silnými pažemi a drží si mě majetnicky u sebe. Ten pocit, že mu patřím a za chvíli budu patřit úplně celý. Když mě líbá, tak si to vychutnávám, protože polibek je sladký, ale stejně se nemůžu zbavit toho jednoho jediného pocitu. Je jím strach. Bojím se, i když bych správně neměl. Vždyť já Adamovi věřím…
Náhle Adam změní pozici. Povalí mě do postele. Rozkročí se nade mnou a zadívá se mi do očí.
„Jsi krásný, Jeremy.“ Složí mi kompliment.
„Ty taky. Hrozně moc miluju ty tvoje zelené vlasy.“ Na to si vezmu jeden pramínek a promnu jej mezi prsty.
„Nemám rád svoje vlasy, ale když tobě se líbí, tak s nimi nic dělat nebudu.“
„Nemusíš jenom kvůli mně.“
„Já chci. Všechno proto, abys ty byl šťastný, lásko.“ Nakloní se ke mně a znovu se zmocní mých rtů. To jak mne líbá je tak procítěné. Vkládá do všeho tolik něhy. Připadám si až moc v ráji na to, aby to byla skutečnost.
Adam svou rukou přejíždí po mé nahé hrudi a směřuje pořád níž a níž. Při líbání otevřu oči, abych se podíval, jestli on má ty svoje zavřené. Ano, má. Lehce se mu třepotají víčka, jak to prožívá. Opět zavřu své oči. Nechci zkazit to kouzlo.
Sjede až k lemu mých trenek. Tam se zastaví. Trochu je nadzvedne. Připadne mi to najednou málo. Chtěl bych, aby se mě dotknul, protože můj penis se pod trenkami vztyčí. Tolik mě napíná. Podařilo se mu mne vzrušit pouhým líbáním a hlazením o těle. Málo je někdy více.
Nemusím čekat dlouho, protože začne přejíždět po mém údu. Ovšem stále přes látku trenek. Je to vzrušující. Není to jako, když jsem si to dělal sám. To se mi líbilo, jenomže tohle je něco naprosto nového a ještě lepšího.
A je to teprve začátek.
Adam tře můj klín skrz látku. Vzpínám se proti němu a vzdychám mu do polibku. Docházejí mi síly, jak se stále bezmocně nadzvedávám.
„Líbí se ti to?“ Optá se mne potom, co konečně opustí má ústa.
„Moc.“ Odpovím omámeně jedním slovem. Adam ze mě stahuje trenky a hází je, bůh ví kam.
Když se nad tím zamyslím, tak mě vlastně snad ještě neviděl úplně nahého. Začervenám se, protože Adam stočí svůj pohled na můj naběhlý penis prosící o uvolnění. Skloní se k němu, jednou rukou ho sevře mezi svými prsty a podívá se na mě. Nic mu na to neřeknu. Prostě jen odevzdaně ležím.
„Víš, co teď budu dělat?“
„No..“
„Ach zlato. Ty jsi tak nezkušený a roztomilý.“ Usměje se. „Pěkně pomalu ti ho vykouřím a ty se mi uděláš do pusy.“ Nikdo mi ho nekouřil. Nikdy. Adam špičkou jazyka olízne můj žalud. Nepřestává a pokračuje. Sune si můj penis celý do svých úst. Pociťuji nepředstavitelné blaho. Netušil jsem, že to bude až takové.
Hlasitě vzdychnu. Adam hýbá hlavou tam a zpátky, čím dál tím rychleji. Co chvíli dospěju k vrcholu.
Nemýlím se. Adam mě přivádí k orgasmu. K takovému, jaký jsem ještě neměl. Vystříkám se mu do pusy a on spolkne všechno moje sperma.
V doznívajících přívalech silného orgasmu nehnutě ležím.
„Miláčku?“
„Hmm?“
„Ty už jsi úplně hotový, ale my ještě neskončili.“ Zasměje se Adam.
„Asi..asi bych ti ho měl taky..noo ty víš co..“ To slovo vykouřit mi nejde na jazyk. „Když já to ale neumím a..“
„To je dobrý. Nemusíš mě takhle obšťastňovat. Na to přijde čas později. Dneska, se já snažím, abys byl spokojený.“
„Jenomže vůči tobě to není fér.“
„Nevadí. Přežiju to. Chceš vědět, jak chutnáš?“ Optá se a ani nečeká na odpověď. Rovnou mne políbí.
Takhle vášnivě mě líbá, až se mi z toho můj malý kamarád zase postaví. Jsem znovu tam, kde jsem byl. Adama už to musí štvát. Přece nechce celý večer strávit nade mnou, ale když tak sleduji jeho počínání..asi chce.
Najednou ucítím Adamovu ruku na svém zadečku, jak se do něj snaží dobýt pouhým jedním prstem. Automaticky se stáhnu a nedovolím mu to udělat. Bude to bolet. Určitě. Nechci, aby mě to bolelo.
„Lásko..“ odpojí se ode mne Adam. „Ty se bojíš? Můžeme přestat.“
„Jo bojím, ale nepřestávej. Jenom..bude to bolet a já..“ Odvrátím tvář.
„Počkej.“ Adam seskočí z postele a běží k jedné malé skříni. Otevře si první šuplík a vytáhne takovou lahvičku. Vrací se do postele spolu s ní.
„Co to je?“
„Lubrikant. Půjde mi snadněji a méně bolestivěji se do tebe dostat. Nesmíš se bát. Roztáhnu tě, než do tebe vstoupím, ano?“
„Dobře.“ Souhlasím. Teď už se bojím o něco méně, když se dívám na onu zázračnou věc v Adamově rukou.
Přesune se zpátky nade mne. Potřeným prstem začne masírovat můj vchod, až se mu podaří do mě vsunout jeden prst. Snažím se být uvolněný. Dýchat.
„Přesně tak. Jde ti to.“ Chválí mne Adam po druhém prstu, který mám v sobě. Pohybuje jimi. Zdá se mi, že co chvíli přidává další a další. S tím lubrikantem to je opravdu snadné.
Čím rychleji Adam pohybuje prsty, tím víc mě dostává do varu. Když už jsem zase skoro na pokraji sedmého nebe, tak svoje prsty stáhne. Nesouhlasně zamručím.
„Doufám, že se ti bude líbit to, co teď přijde.“ Zašeptá mi do ouška a jemně do mě vklouzne svým penisem. Slastně vzdychne.
„Cítím se..plný.“ Informuji Adama o svých pocitech.
„To bude tím, že jsi neskutečně úzký, broučku. Připravený?“ Ptá se znovu. Hrozně se mi líbí, jak se pořád ujišťuje, jestli jsem v pořádku a nic mě nebolí.
„Jo.“ Adam se ve mně pohne a já už vzdychám taky. Náš první sex je božský. Souznění dvou těl, která do sebe perfektně zapadají. Opravdu musím souhlasit s tím, že to budu chtít dělat pořád.
Adam doufám bude souhlasit.

8 komentářů:

  1. Knyáááááá!!!!
    tak tohle bylo tak dokonale sladký!!!
    A při tom tak sexy!!!
    Nejspíš to bude tím, jak jsi hezky propojila zkušenost Adama a nezkušenost Jeremyho ♥
    Opravdu se ti to moc povedlo!!! Až jsem z toho taky dostala chuť *muehehe* xDDD
    A myslím, že Adam nebude vůbec proti to dělat často *muehehe* xDDD

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasný diel. Som rada, že Jeremy sa vo väčšej miere prestal vidieť ako vrah a pochopil nevyhnutnosť zabitia v danej situácii. Adam bol naozaj ohľaduplný a nežný k nemu. Z jeho správania bolo vidieť, že Jeremyho naozaj a hlboko miluje. Toto bolo vážne milovanie kedy sa dve telá a dve duše spoja do jedného celku a nie len uspokojenie svojich fyzických potrieb nazývané sex. Teším sa na ďalší diel :)

    Catulus

    OdpovědětVymazat
  3. Widlicka
    Krááásnéééé
    Ještě že byl Adam tak opatrný a byl na to dobře předpřipraven ;-) ;-P

    OdpovědětVymazat
  4. Katka myslím že Adam bude nadšený , aspoń já nadšená jsem díky za ten super díl

    OdpovědětVymazat
  5. Kukís
    Kjááásnýýýý . to bylo tak hrozně kawaii :33 No jestli Adam bude souhlasit dělat to častějc tak na to bych se s dovolením hodně moc těšila 3:D ..

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi, jak se o něj Adam pořád stará, ale brzy by to mohlo začít Jeremymu vadit, případně by mohl Adam žárlit na všechny, ke kterým by se jeho přítel přiblížil...

    OdpovědětVymazat
  7. Přečtený to mám už snad desetkrát, pokaždý si zaslintám celou klávesnici a pak půl hodiny zasněně hledím do blba. Ale tak vlastně proč ne. Adam byl absolutně úžasný a ohleduplný seme, Jeremy byl supermegatotálněnejroztomilejší uke a CeCe z toho byla nadšená :) A úplně souhlasím s Katy-chan. Bylo to sladký, neskonale sexy a chuť mám teď taky. Nejspíš z toho pyžama nakonec jen vylezu a zapadnu do nějakýho klubu, přece jen je noc jěště mladá :D

    OdpovědětVymazat