čtvrtek 14. března 2013

Believe (17)


Především děkuji všem komentujícím, protože některé vaše teorie mě přivádí nebo poznatky mě přivádí na nové nápady :)
Já vím, že jsem hrozná, ale když mě šíleně baví nechávat na konci takové otazníky či napínavé scény. Zasloužila bych trest smrti..

Beta: Teru

Věnování: Katka :)

Další pokračování v úterý




Paulie

„Včera, jak jsem se líbal s tou holkou.. Ten polibek se mi nelíbil.“ Poví mi Jake. Zarazí mě to snad ještě víc, než když mi řekl, že se mu nelíbí holky. Pro mě je to totálně překvapující a nečekaná věc.
„Jsi si tím jistý?“ Ptám se. Jestli si ze mě teď střílí, tak mu to teda nedaruji. Ovšem jestli je to pravda..
„No..jo..“ Odpoví neurčitě.
„Ale nevzpomněl sis.“ Hlesnu tak pro sebe a posmutním. Kdyby si vzpomněl, bylo by tohle nejlepší moment v mém životě, ale jelikož si nevzpomněl, tak není.
„Bohužel.“
„Jakeu? Mohl bych udělat takový test?“ Napadne mne najednou. Za zkoušku to rozhodně stojí.
„Jaký?“ Přeměří si mě jako bych mu hodlal nějak ublížit. Já nevinnost sama..
„Zkus mě políbit. Jako pořádně. Nemyslím žádnou dětskou pusu, ale skutečný polibek.“ Snad bude souhlasit. Je divné žádat takhle o pusu.
„Myslíš, že je to dobrý nápad?“
„Jestli se ti opravdu líbí kluci, tak to s tebou něco udělá.“ Já se budu snažit, aby to s tebou něco udělalo, modlím se v duchu. Bože prosím, ať je to pravda. Kdyby to vážně tak bylo.. mám větší šanci ho dostat zpátky a měsíc mi bude ještě dlouho..
Jake přejde ke mně. Zůstávám sedět na stoličce. Trochu se mi třesou nohy a vlastně celé tělo, takže by nepřipadlo v úvahu se zvednout. Ještě bych se skácel na zem.
Zastaví se přede mnou. Nakloní se blíž a přitiskne na moje nedočkavé rty ty svoje.
Nejsem nečinný a snažím se prohloubit náš polibek. Jake se k mému překvapení přidává, ale je v tom něco jiného. Nelíbá tak..přijde mi, že mě nelíbá stejným způsobem jako dřív, ale moc to řeším. Pořád v něm vidím toho starého Jakea a nedokážu si uvědomit, že on už tady prostě není.
Vjede mi rukou do vlasů a pevně je uchopí. Líbí se mi to.
Když jsem říkal, že s ním něco udělám.. přesunu svou ruku k jeho rozkroku a jemně po něm přejíždím.
„Dost.“ Zastaví mne Jake. Vidím přes kalhoty, jak mu stojí a musím se tomu usmát. Cítím se neskutečně šťastný.
„Dej mi chvíli.“ Odběhne Jake do koupelny.
On..já..fakt se mi to povedlo! Vzrušil jsem Jakea.

Jake

Potom, co si pomůžu od problému, tak ještě zůstanu v koupelně. Neměl jsem ani tušení, že by polibek mohl přejít v něco takového. To jak se mě Paulie dotkl.. Zatřepu hlavou, abych takové myšlenky vyhnal z hlavy. Ještě mě to přivede k další erekci.
„Jakeu, jsi v pořádku?“ Ozve se za zavřenými dveřmi koupelny Paulieho hlas. Zní trošku vyděšeně jako by se o mě bál.
„Jo už jdu.“ Odpovím. Docela mě vylekal.
Radši otevřu dveře a jdu zatím, ovšem narazím jimi do chudáka Paulieho.
„Au.“ Zaskučí.
„Ježíši, promiň.!“
„Příště mě těmi dveřmi přizabij.“ Začne se smát a já musím s ním. Popadáme se za břicha, jak se nemůžeme přestat smát. Co jsem znovu poznal Paulieho, tak jsem jej neviděl pořádně se smát. Jako opravdu smát, od srdce. Nemyslím ty úsměvné masky, o které se snažil celou dobu. Mám z toho čirou radost.

Paulie

Přijde mi hrozně směšné, jak mě nabral dveřmi. Najednou je atmosféra a napětí mezi námi uvolněno.
Dýchám a snažím se přestat se smíchem. Jake se pokouší o totéž. Podaří se nám to asi o pět minut později.
„Já už nemůžu..“ Hýkám. „Hrozně mě z toho bolí břicho.“ Zasměji se znovu.
„Tak už dobrý, ne?“  Mrkne na mě.
„Jop.“
„K tomu, co se stalo v kuchyni, jak jsi mě..“
„Chci o tom mluvit. Tentokrát to nechci nechat plavat. Mě už to nebaví, jak se snažíme všechno neřešit.“
„Dobře. Taky bych si ujasnil pár věcí.“ Souhlasí Jake.
„Moje první otázka zní, jestli se chceš vrátit zpátky k rodičům? Měsíc uběhne, co nevidět. Vlastně už jenom dva a půl týdne. Nechci, abys odešel.“ Sklopím pohled. Po tomhle mi není vůbec do smíchu.
„Ještě nevím. Rozhodnu se pak.“ Tak tahle jeho odpověď mi vůbec nepomáhá, ale copak jsem mohl čekat, že vykřikne: “ANO ZŮSTANU TADY S TEBOU LÁSKO“ ?? Jsem naivní..
„Dobře.“ Přikývnu. Nemůžu mu bránit v jeho rozhodnutí, ale rozhodně se hodlám snažit, aby je změnil na jiná.
„Dál?“
„A ještě mám druhou otázku.“
„Sem s ní.“
„Půjdeš se mnou na rande?“

6 komentářů:

  1. To víš že se nám ty otazníky na konci nelíbí... teda jako líbí, ale kdyby to mělo hned pokračování a my nemuseli čekat zas několik dní! xD
    Ale ted k obsahu... Ledy byly prolomeny, to je dobře... to že Jake konečně ujasnil svou orientaci je taky velké + a že mu Pauli není jinak odporný, naopak ho dokáže vzrušit je tak hooodně dobrá zpráva ;)
    A co se týče rande... určitě půjdou do jejich restaurace... že???!!! a Jake si pak na všechno vzpomene....že???!!! Jestli ne-e... tak se mě puso nepřej ;) :* ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelý diel. Paulie dostal šancu získať Jake. To, že Paulie zobral iniciatívu do svojich rúk a chce daný problém riešiť je zásadný krok, ktorý môže viesť k zlepšeniu vzťahu. To čo s Jakeom spravil ten bozk je pre Paulieho menšie víťazstvo, pretože to značí, že ho Jake ešte stále i keď podvedome miluje. Myslím si totiž, že keby k nemu nič necítil nedostal by sa do toho stavu. Páči sa mi, že Jake to skúsil s tým bozkom. Zaujímalo by ma či kedy príde na to, že už teraz k Pauliemu cíti akú takú náklonnosť a začína mu na ňom záležať. To, že bol šťastný keď Paulie sa smial od srdca niečo značí. Popravde ma prekvapila ma jeho odpoveď na otázku či zostane alebo sa vráti k rodičom. Bolo super, že i napriek všetkému sa snaží postaviť novej situácii čelom a neuteká domov. Som zvedavá čo povie na to pozvanie na rande. Teším sa na ďalší diel:)
    To, že to nechávaš takto ukončené sa mi páči. Človek má možnosť nad tým rozmýšľať a odhadovať čo spraví daná postava. Aspoň mne to pomáha lepšie sa vžiť do postavy :)

    Catulus

    OdpovědětVymazat
  3. Ale houby trest smrti! Kdo by nám pak psal povídky? Náhodou se aspoň máme na co těšit. Je hezké, že se Paul rozhodl to konečně vzít do vlastích rukou. Jake si zřejmě sám nevzpomene tak mu bude muset pomoct. Už se těším :)

    OdpovědětVymazat
  4. Katka díky za věnování já tu povídku moc miluji a jsem ráda že se to trošku obrací ve prospěch Pauliho

    OdpovědětVymazat
  5. Broučku je to uužasný :33.. Ale ty víš, že já vím, jak to dopadne a jestli ne tak tě sejmu :**.. konečně se to někam pohlo ( a zas čekat :D) Je to skvělý a nemám víc slov.. Těším se na pokračování..! :33 Šoteček..

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasný úžasný úžasný ♥ Paulie je zlatíčko a Jake už začíná poslouchat mé prosby. To je jen dobře :D Doufám že se rande vyvede a netrpělivě čekám na další dílek :)

    OdpovědětVymazat